About ME!

About me? Δεν εχω καν ιδεα τι θα μπορουσα να γραψω για μενα…

Χμμ, ας αρχισω απο τα βασικα…Πηγαινω στο πανεπιστημιο (αυτη τη στιγμη ειμαι στο τεταρτο ετος -updated 09-2010!) , μου αρεσει αρκετα η σχολη μου, αν και μερικα μαθηματα τα βρισκω πολυυυ βαρετα. Προσπαθω να πηγαινω συχνα, αλλα δεν τα καταφερνω παντα  🙂 καθως πολλες φορες με πιανει μια ακατανιιικητη βαρεμαρα! Μου αρεσει πολυ η μοδα, την αγαπωωω οσο δεν φανταζεται κανεις, μου αρεσει να ασχολουμαι, αν και πολλες φορες βιαζομαι, η βαριεμαι, η δεν εχω τι να φορεσω (το κλασσικο αιωνιο γυναικειο προβλημα!!) που αναγκαζομαι και βγαινω εξω ετσι οπως δε θα μπορουσα ποτε να μου το επιτρεψω…  Ειμαι wanna-be στυλιστρια (αυτο ακουστηκε αστειο) και ενας απο τους στοχους μου ειναι να σπουδασω σχεδιο μοδας και ενδυματολογια αμεσως μολις τελειωσω το πανεπιστημιο! (Γι’αυτο βιαζομαι λιγο να το τελειωσω!!!)Εχω μερικα κολληματα οσον αφορα τη μοδα και το στυλ, αλλα δεν ειναι ο καταλληλος χρονος και χωρος για να τα αναλυσω, ισως καποια στιγμη στο μελλον!! Η αγαπημενη μου δραστηριοτητα, ειναι να πηγαινω στα μαγαζια. Μου αρεσει ακομα και αν δεν θα ψωνισω εγω αλλα καποια φιλη μου ή ακομη και αν δεν εχω χρηματα για ψωνια και απλα θα κοιταξω τις βιτρινες (βαζοντας «στοχο» τι θα αγορασω στην επομενη εξορμηση) Κατι ακομα που αγαπω πολυ, ειναι να φτιαχνω χειροποιητα κοσμηματα και να περιποιουμαι τα νυχια μου (μπορει να με δει κανεις να βαφω-ξεβαφω-λιμαρω κλπ τα νυχια μου….πολλεεες φορες την ιδια μερα! Βεβαια τωρα τελευταια το εχω κοψει, αλλα και παλι δν εχει ενταχθει στα φυσιολογικα πλαισια! (Σε λιγο θα εχω μια μονιμη μυρωδια ασετον-μανο πανω μου!!!!!)

Αρκετα πολυλογησα νομιζω… μ’αρεσει που δεν ηξερα τι να γραψω για μενα!!  (Κατι που ισως εγινε φανεροοο, απο ολο αυτο παραληρημα… ειμαι Λεων!!)

Stay tuned!

Ένα σχόλιο

  1. littlestylist

    to blog sou einai polu omorfo,sunexise etsi!tha ithela na dw perissoteres fwto alla m aresei polu o tropos p grafeis,einai amesos k alithinos..
    eimai k egw wannabe stylistria k dn ntrepomai na to pw!

    6 Απριλίου, 2009 στο 09:28

Σχολιάστε